Connect with us

Evenimente

Tânăr trimis în judecată pentru tentativă de omor

Published

on

Parchet Tribunal 512

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului IURESCU IOSIF-HAGI, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în sat Tudor Vladimirescu, com. Albeşti, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de omor”.

S-a reţinut că, în seara de 31.12.2014, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe drumul public din satul Tudor Vladimirescu, a lovit cu o coadă de topor peste cap pers. vătămată PANDURU IONUŢ-BELODEDICI, cauzându-i un hematom extradural acut fronto-temporal drept, fractură liniară frontală dreaptă, sindrom confuzional GCS, fractura oaselor proprii nazale, leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 65-70 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad