Connect with us

Evenimente

Cei trei tâlhari care au provocat panică în Botoşani au fost prinşi de poliţişti – FOTO&VIDEO

Published

on

suspect-talharii-2

Cei trei indivizi suspectaţi că au tâlhărit trei femei din municipiul Botoşani au fost prinşi înainte de a comite şi alte infracţiuni. După audierea victimelor şi a martorilor, poliştii din cadrul IPJ Botoşani au creat un cerc de suspecţi iar în această după amiază a fost prins primul individ, în zona Dorohoiului. Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

 

“În urma cercetărilor efectuate pe parcursul acestei zile, colegii mei au stabilit identitatea celor trei persoane bănuite de comiterea faptelor din zilele de 14 și 15 decembrie. Una dintre aceste persoane se află în custodia noastră și este în acest moment la audieri. Urmează să fie apreciată dispunerea unor măsuri preventive față de aceasta. Celelalte două persoane sunt în continuare căutate de noi și se depun eforturile necesare pentru depistarea acestora”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

La scurt timp au fost identificaţi şi ceilalţi doi tâlhari. Anchetatorii şi-au luat imediat măsuri şi au informat unităţile de poliţie din judeţele învecinate unde exista posibilitatea ca tâlharii să ajungă. Ei s-au dovedit inspiraţi pentru că în această seară ceilalţi doi tâlhari au fost găsiţi în municipiul Suceava. Din primele informaţii toţi cei trei suspeţi de comiterea tâlhăriilor sunt din Dorohoi.

Aceştia urmează a fi audiaţi de către poliţişti şi procurori şi în cazul în care vor exista sufiente probe că ei sunt autorii celor cinci tâlhării din zilele de 14 şi 15 decembrie, vor fi reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior arestaţi preventiv.

suspect-talharii-6 suspect-talharii-5 suspect-talharii-4 suspect-talharii-3 suspect-talharii-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad