Connect with us

Administratie

O fabrică de ansamblat tractoare şi utilaje agricole se va contrui în judeţul Botoşani. VEZI UNDE

Published

on

tractoare-foto-timpul-md

După ani buni în care investiţiile din judeţul Botoşani s-au rezumat doar la confecţii şi comerţ, anul viitor se va deschide o fabrică în care se vor ansabla tractoare şi utilaje agricole. Investiţia nu va fi în municipiul Botoşani ci într-un oraş din judeţ.

Uzina de tractoare din Chişinău se va muta în oraşul Ştefăneşti din judeţul Botoşani. Reprezentanţii companiei din Republica Moldova au fost recent în Ştefăneşti unde au avut o întâlnire cu autorităţile locale, au demarat procedurile pentru înfiinţarea unei firme în România şi deja au negociat închierea a trei hectare de teren pe care va fi construită fabrica.

Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, spune că investitorul din Republica Moldova este hotărât să-şi mute afacerea pe teritoriul României şi sunt şanse mari ca anul viitor să fie realizată această fabrică.

primaria-stefanesti-florin-butura-1„Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu fostul viceprim-ministru al Republicii Moldova. El vrea să investească în Ştefăneşti. Vrea să construiască o fabrică de ansamblat tractoare şi utilaje agricole. Am identificat trei hectare de teren unde vrea să realizeze investiţia. Din câte am înţeles, în perioada aceasta va înfiinţa societatea comercială”, ne-a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

În plus, investitorii din Republica Moldova vor să construiască un depozit frigorific în zona fostei staţii PECO de la Stânca.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad