Connect with us

Administratie

O fabrică de ansamblat tractoare şi utilaje agricole se va contrui în judeţul Botoşani. VEZI UNDE

Published

on

tractoare-foto-timpul-md

După ani buni în care investiţiile din judeţul Botoşani s-au rezumat doar la confecţii şi comerţ, anul viitor se va deschide o fabrică în care se vor ansabla tractoare şi utilaje agricole. Investiţia nu va fi în municipiul Botoşani ci într-un oraş din judeţ.

Uzina de tractoare din Chişinău se va muta în oraşul Ştefăneşti din judeţul Botoşani. Reprezentanţii companiei din Republica Moldova au fost recent în Ştefăneşti unde au avut o întâlnire cu autorităţile locale, au demarat procedurile pentru înfiinţarea unei firme în România şi deja au negociat închierea a trei hectare de teren pe care va fi construită fabrica.

Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, spune că investitorul din Republica Moldova este hotărât să-şi mute afacerea pe teritoriul României şi sunt şanse mari ca anul viitor să fie realizată această fabrică.

primaria-stefanesti-florin-butura-1„Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu fostul viceprim-ministru al Republicii Moldova. El vrea să investească în Ştefăneşti. Vrea să construiască o fabrică de ansamblat tractoare şi utilaje agricole. Am identificat trei hectare de teren unde vrea să realizeze investiţia. Din câte am înţeles, în perioada aceasta va înfiinţa societatea comercială”, ne-a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

În plus, investitorii din Republica Moldova vor să construiască un depozit frigorific în zona fostei staţii PECO de la Stânca.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )