Connect with us

Administratie

Primărie din judeţul Botoşani scoasă la vânzare de un executor judecătoresc. A fost cumpărată cu 12 miliarde şi este scoasă la vânzare cu 1,4 miliarde

Published

on

primaria-manoleasa

Sediul primăriei unei comune din judeţul Botoşani a fost scoasă la vânzare de către executorul judecătoresc iar pe 21 decembrie este programată licitaţia. Clădirea a fost cumpărată cu 12 miliarde de lei vechi şi poate fi pierdută pentru 1,4 miliarde de lei vechi.

Actualul sediu al Primăriei comunei Manoleasa a fost cumpărat în 2008 dar nu s-au achitat toţi bani după care au început problemele.

cristinel-arosculesei-primar-manoleasa„Sediul primăriei a fost cumpărat în 2008 de către fostul primar. Eu am preluat primăria în acest an. Sediul primăriei a costat 12 miliarde de lei vechi, s-au plătit 8 miliarde când s-au făcut actele. Au rămas 4 miliarde de plătit în următoarea tranşă. DNA-ul a pus sechestru pe bani deoarece domnul Pînzaru avea o datorie către ANAF. De aici a început toată cearta. Între timp, doamna Pînzaru dă divorţ de domnul Pînzaru şi i se revine la partaj suma de patru miliarde pe care primăria o mai avea de plătit. La un moment dat, DNA-ul a spus că putem plăti banii, 1,2 miliarde a fost dat către ANAF, în contul datoriei domnului Pînzaru. Ulterior, doamna Pînzaru a venit şi a spus că ea trebuie să primească de la Primăria Manoleasa 4 miliarde. Până la urmă s-a ajuns la sechestru iar pe 21 decembrie sediul primăriei este scos la licitaţie. Noi am deschis un proces la Judecătorie şi vedem ce facem, dăm banii, ne scoate în drum. Atâta timp cât voi fi primar, nu se apropie nimeni, legal vorbind, de primărie. O să fac tot ceea ce trebuie să-mi apăr comunitatea. Voi ajunge până la guvern să aduc bani şi să achit. Dacă va trebui să dăm banii. Sediu a costat 12,4 miliarde, noi am achitat practic toţi banii cu excepţia a 400 de milioane de lei vechi pe care îi avem în cont. Acum suntem executaţi pentru suma de 1,4 miliarde. Noi trebuie să-i achităm Mihaelei Pînzar suma de 1,7 miliarde, din ceea ce ne vine prin executarea judecătorească, dar doamna executor scoate la licitaţie această clădire cu 1,4 miliarde deşi a fost cumpărată acum 8 ani cu 12 miliarde”, ne-a declarat Cristinel Aroşculesei, primarul comunei Manoleasa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad