Connect with us

Politica

C. Flutur despre V. Gireadă: Poate şi dumnealui este una dintre erorile conducerii centrale a partidului

Published

on

pnl

Încă din momentul alianţei dintre PNL şi PDL s-a speculat că între Cătălin Flutur şi Verginel Gireadă au fost nişte schimburi dure de replici iar cei doi s-au contrat la mai multe întruniri ale liberalilor. De altfel, iniţial, Gireadă nu a figurat pe lista trimisă la Bucureşti pentru alegerile parlamentare dar această listă a fost schimbată de conducerea centrală a partidului.

Verginel Gireadă a fost pe locul trei la Camera Deputaţilor dar nu va prinde încă un mandat din cauza scorului foarte slab obţinut de PNL. Nemulţumit de eşecul liberalilor, Gireadă a făcut câteva remarci vis-à-vis de modul cum a fost gestionată campania electorală. În replică, Cătălin Flutur a afirmat:

“Poate și dumnealui este una dintre erorile conducerii centrale a partidului. Nu aș putea să comentez lucrul acesta. Eu cred că toți cei de dreapta și toți liberalii trebuie să rămână uniți, pentru că nu au altă soluție”.

Cât priveşte întâlnirea lui Gireadă cu liderul PSD Botoşani, Flutur a spus că sunt doar speculaţii.

“A avea o întâlnire cu cineva nu înseamnă că trece cineva dintr-o parte în alta. Eu nu cred în momentul de față că un partid care a luat aproape totul mai are nevoie și de alte persoane, pentru că nu va putea sub nicio formă să îi mulțumească pe toți cei care au tras pentru partidul lor. Cred că rămânem în sfera speculațiilor”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad