Connect with us

Politica

Liberalul Verginel Gireadă a fost la discuţii cu liderul PSD – FOTO

Published

on

verginel-gireada-3

Deputatul Verginel Gireadă a vizitat-o astăzi dimineaţă pe Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, în biroul acesteia din sediul Prefecturii. Cei doi au discutat aproximativ zece minute după care liberalul a părăsit biroul.

Verginel Gireadă a fost pe locul trei pe lista PNL la Camera Deputaţilor şi a ratat şansa de a mai prinde încă un mandat de parlamentar. În timp ce restul liberalilor botoşăneni erau la Bucureşti pentru a discuta soarta partidului, în această dimineaţă, Verginel Gireadă a fost să-şi felicite adversarul.

„Nu este o vizită surpriză. Am venit şi am felicitat-o pe doamna Federovici pentru rezultatele pe care le.-a avut cu PSD la nivelul judeţului Botoşani. Eu am avut o relaţie bună cu toată clasa politică din Botoşani şi le urez succes în continuare. Au fost mai buni ca noi şi au câştigat. Nu am nicio problemă cu colegii mei de partid, locuim în judeţul Botoşani şi ne respectăm ca oameni. Eu sunt membru PNL şi îmi fac treaba în continuare. Voi vedea ce face, voi lua o decizie. Sunt dezamăgit de rezultate. Eu am făcut tot posibilul să câştige PNL dar asta este. Tot timpul la votul politic, ora exactă o dă Bucureştiul. Un management nesănătos la Bucureşti a dus la pierderea tuturor judeţelor”, a declarat Verginel Gireadă.

O declaraţie asemănătoare a avut şi senatorul Doina Federovici.

„Domnia sa a ţinut în mod deosebit să vină şi să mă felicite pentru scorul pe care l-am obţinut la alegerile de duminică. Şi dumnealui, şi alţi domni din PNL ne-au transmis felicitări şi şi-au recunoscut înfrângerea la nivelul judeţului. Nu pot decât să-i mulţumesc pentru aceste felicitări şi sper să fie sincere. Sub nicio formă domnul Gireadă nu va accede în PSD. În acest moment nu vorbim de nicio alianţă sau primire în PSD. Nu am primit nicio solicitare de la vreun membru al altui partid să vină în PSD. Avem alte priorităţi”, a afirmat Doina Federovici.

Surse din zona PSD-ului spun că Verginel Gireadă şi-au dori să treacă în tabăra social democraţilor dar nu singur ci împreună cu câţiva primari PNL.

verginel-gireada-2 verginel-gireada-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad