Connect with us

Politica

Primul primar PNL care felicită PSD Botoşani: „Felicitări doamnei senator Doina Feodorovici pentru rezultatul obţinut şi sper să reuşim să redevenim politicieni normali”

Published

on

catalin rotundu pnl

A câştigat alegerile la Dîngeni dar nu a fost suficient pentru ca PNL-ul să obţină un rezultat bun la alegerile parlamentare. În cursul zilei de astăzi, Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni i-a felicitat pe social democraţi şi senatorul Doina Federovici care a obţinut unul din cele mai bune rezultate din istoria PSD.

“Doresc sa felicit conduncerea PSD pentru rezultatul obtinut la alegerile parlamentare!
Trebuie sa recunoastem ca sunt in acest moment mai buni si mult mai bine organizati ca noi.
Intr-o democratie normala este frumos sa-ti recunosti infrangerea si sa intelegi ca oamnii au hotarat ceea ce vor de la clasa politica pentru urmatorii 4 ani . Noi, PNL, trebuie sa devenim in primul rand o organizatie. Un partid care sa fie atent si sa faca ceea ce vrea cetateanul si atunci cand vrea el.
Avem nevoie de o mai buna organizare, disciplina si de oameni harnici si nu filozofi! Cred ca PNL Botosani poate sa inteleaga de ce a obtinut acest rezultat.
Felicitari d-nei Senator – Doina Feodorovici pentru rezultatul obtinut si sper sa reusim sa redevenim politicieni normali , politicieni care sa aiba posibilitatea de a dialoga civilizat pentru a gasi solutiile si propunerile legislative cele mai bune pentru oamenii acestui judet sarac”, a fost mesajul postat de Cătălin Rotundu pe facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )