Connect with us

Politica

Costel Şoptică: Sunt debusolat complet. Luam în calcul cu familia să mă retrag şi să-mi văd de mobila mea

Published

on

pnl-conferinta-roman-soptica-achitei1

Candidaţii PNL Botoşani sunt extrem de dezamăgiţi după rezultatele înregistrate la alegerile parlamentare. Dacă la Botoşani scorul înregistrat nu a fost o surpriză foarte mare, în schimb, în Ardeal liberalii au primit o grea lovitură.

Costel Şoptică, prim vicepreşedinte PNL Botoşani, a plecat la Bucureşti pentru a participa la şedinţa programată la ora 18.00, la sediul partidului. Deja Alina Gorghiu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, şi-a depus mandatul.

„Eu luam în calcul cu familia să mă retrag şi să-mi văd de mobila mea şi treburile noastre. Dacă toată lumea vrea altceva, să împărţim tot. O să luăm toată ţara asta şi o să o vindem şi o să o mâncăm … Dacă şi vestul e aşa, chiar sunt debusolat complet. Merg acum la Bucureşti, la ora 18.00 avem o întâlnire şi vedem ce se întâmplă”, ne-a declarat Costel Şoptică.

Cât priveşte rezultatul din judeţul Botoşani, liberalii încă mai speră şi la al doilea deputat.

„Încă nu avem calculele exacte şi e greu de spus dacă vom obţine doi deputaţi şi un senator sau un deputat şi un senator. Un senator şi un deputat avem sigur. Eu zic că Roman va fi deputat”, a mai declarat Costel Şoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad