Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: Felicit pe cei de la PSD pentru scorul realizat. Îmi doresc ca Botoşaniul să fie tratat la fel ca orice municipiul PSD din România

Published

on

pnl

La scurt timp după anunţarea exit pollurilor, liberalii au ieşit la declaraţii. Preşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur a venit împreună cu Cristian Roman, Costel Şoptică şi Verginel Gireadă pentru o primă reacţie.

„Eu personal sper ca în urma acestor alegeri românii şi botoşănenii să aibă de câştigat. Vom vedea în timp dacă vom avea de câştigat. Consider că aproape s-a văzut fidel structura de vârstă a electoratului. Scorul e aproape la fel. Vom număra până la capăt. Rezultatul final este atunci când apare şi ultimul buletin de vot. Am avut în timp tot felul de surprize vis-a-vis de rezultate. Vreau să-i felicit pe colegii mei pentru toată activitatea depusă, echipele de campanie care au muncit foarte mult. Vreau să-i felicit pe cei de la PSD pentru scorul realizat. Este o copie fidelă a alegerilor parlamentare şi prezidenţiale în judeţul Botoşani de la ultimele rânduri de alegeri. Nu întotdeauna rezultatele de la locale se transferă şi la parlamentare. Nu avem un exit-poll la Botoşani şi nu putem estima. Prezenţa la vot este în media naţională. Mi-aş dori să nu fie şi rezultatele în media naţională. Sunt dezamăgit în ceea ce priveşte structura votului. La Botoşani, peste 60% sunt între 45 de ani şi până la capăt. Noi am încercat să-i scoatem pe tineri. Este o lipsă de interes pentru ceea ce înseamnă politică. Atâta timp cât în diaspora nu s-au atins 100.000 de voturi iar 30.000 au fost în Republica Moldova, cred că aici s-a balansat”, a declarat Cătălin Flutur.

“S-a mai întâmplat să fiu primar al oraşului şi să nu fim la guvernare. Sper ca în urma acestor alegeri să câştige toţi românii şi botoşănenii. Îmi doresc ca Botoşaniul să fie tratat la fel ca orice municipiul PSD din România”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad