Connect with us

Politica

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Doina Federovici: Sunt ferm convinsă că botoşănenii vor alege partidul care a făcut guvernare pentru Botoşani FOTO&VIDEO

Published

on

doina-federovici

Doina Federovici, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani a votat astăzi la prânz în municipiu. La ieşirea din secţia de votare, aceasta a transmis un mesaj botoşănenilor şi a părut foarte optimistă în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor de astăzi.

„Am votat pentru reluarea unei guvernări bune pentru judeţul Botoşani şi pentru întreaga ţară. Am votat cu partidul care a venit în faţa botoşănenilor în această campanie electorală cu un program coerent de creştere economică aşa cum a fost în anii 2012-2015. Sunt ferm convinsă că botoşănenii vor alege partidul care a făcut guvernare pentru Botoşani, vor alege partidul care a crescut pensiile, salariile şi a scăzut cota de TVA. Sunt încrezătoare că botoşănenii şi românii vor îndrăzni din nou să creadă în România”, a declarat Doina Federovici.

Un alt candidat PSD care a votat în municipiul Botoşani este Marius Budăi. La ieşirea de la urne, acesta a declarat:

„Am votat pentru un parlament care să susţină un guvern căruia să-i pese de români şi de România. Cu toţii avem familie, avem copii, ne dorim să trăim cât mai bine aici în ţara noastră”.


doina-federovici-alegeri-2 doina-federovici-alegeri-3marius-budai-alegeri-4marius-budai-alegeri-3marius-budai-alegeri-2marius-budai-alegeri-1budai-alegeri-4

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad