Connect with us

Politica

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Doina Federovici: Sunt ferm convinsă că botoşănenii vor alege partidul care a făcut guvernare pentru Botoşani FOTO&VIDEO

Published

on

doina-federovici

Doina Federovici, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani a votat astăzi la prânz în municipiu. La ieşirea din secţia de votare, aceasta a transmis un mesaj botoşănenilor şi a părut foarte optimistă în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor de astăzi.

„Am votat pentru reluarea unei guvernări bune pentru judeţul Botoşani şi pentru întreaga ţară. Am votat cu partidul care a venit în faţa botoşănenilor în această campanie electorală cu un program coerent de creştere economică aşa cum a fost în anii 2012-2015. Sunt ferm convinsă că botoşănenii vor alege partidul care a făcut guvernare pentru Botoşani, vor alege partidul care a crescut pensiile, salariile şi a scăzut cota de TVA. Sunt încrezătoare că botoşănenii şi românii vor îndrăzni din nou să creadă în România”, a declarat Doina Federovici.

Un alt candidat PSD care a votat în municipiul Botoşani este Marius Budăi. La ieşirea de la urne, acesta a declarat:

„Am votat pentru un parlament care să susţină un guvern căruia să-i pese de români şi de România. Cu toţii avem familie, avem copii, ne dorim să trăim cât mai bine aici în ţara noastră”.


doina-federovici-alegeri-2 doina-federovici-alegeri-3marius-budai-alegeri-4marius-budai-alegeri-3marius-budai-alegeri-2marius-budai-alegeri-1budai-alegeri-4

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )