Connect with us

Politica

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Candidaţii liberali au votat la primele ore GALERIE FOTO-VIDEO

Published

on

alegeri-parlamentare-17

Candidaţii liberali au fost harnici în ceea ce priveşte votul. Până ora 10.30 au votat Cristian Achiţei, Cristian Roman, Costel Şoptică şi Cătălin Flutur, preşedintele Filialei Judeţene a PNL Botoşani.

Primul care a votat a fost Cristian Achiţei, candidat la Camera Deputaţilor. Acesta a venit împreună cu soţia şi fiul său dar în faţa secţiei de votare s-a întâlnit cu ceilalţi candidaţi liberali precum şi cu câţiva membri de partid veniţi să-l susţină.

„Am votat în primul rând pentru dezvoltarea judeţului Botoşani, am votat pentru investiţii, pentru locuri de muncă bine plătite. Îi rog din suflet pe toţi botoşănenii să meargă astăzi la vot, îi rog pe tineri să meargă la vot pentru ca împreună să ducem România înainte”, a declarat Cristian Achiţei.

În jurul orei 9.30, Cristian Roman a votat la Şcoala nr.11. Şi acesta a venit însoţit de familie dar şi de o parte dintre membrii PNL.

„Am votat pentru o României în care orice om care munceşte să nu fie sărac, am votat pentru o Românie care să acorde şanse reale pentru fiecare român, am votat pentru o Românie care se clădeşte pe adevăr şi în care să îndrăznim să visăm iar visele să ni se împlinească. Am votat cu gândul la tineri şi la cum trebuie să arate viitorul Doamne ajută ca toate acestea să se îndeplinească. Vă îndem să ieşiţi la vot”, a spus Cristian Roman.

Jumătate de oră mai târziu, membrii PNL s-au mutat la Liceul Economic unde a votat deputatul Costel Şoptică, candidat la Senat. El a venit împreună cu soţia sa şi cu cei doi copii.

„Am votat pentru un viitor mai bun, pentru un guvern cinstit, cu predictibilitate, pentru tineri, să rămână câţi mai mulţi în România, să rămână cât mai mulţi în România”, a declarat Costel Şoptică

În jurul orei 10.30, la Liceul de Arte, a votat şi Cătălin Flutur, preşedintele PNL Botoşani. El a făcut un apel la cetăţeni să iasă la vot şi să-şi exercite acest drept.

„În primul rând am votat pentru Botoşani, cu gândul că votul meu, votul tuturor botoşănenilor pe care îi aştept la vot, poate să ajute Botoşani. Botoşaniul are neboie de o continuitate în guvernare. Mă interesează politicile de dreapta care pot să ajute Botoşaniul, care pot aduce locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii. Am votat pentru ca Botoşaniul să meargă înainte, România să meargă înainte”, a declarat Cătălin Flutur.

 


 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad