Connect with us

Sport

Moş Crăciun a venit pentru 130 de copii de la FC Junior Botoşani GALERIE FOTO-VIDEO

Published

on

fc-junior-mos-craciun-39

Aproximativ 130 de copii legitimaţi la Fotbal Club Junior Botoşani au venit în această dimineaţă la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. De această dată, ei nu au venit pentru antrenamente sau pentru vreun turneu ci pentru a se întâlni cu Moş Crăciun.

Conducătorii clubului FC Junior au organizat o acţiune de final de an în care Moş Crăciun a venit şi a împărţit cadouri tuturor copiilor legitimaţi. Micuţii fotbalişti au venit însoţiţi de părinţi şi bunici care au asistat din tribuna Sălii Polivalente la acest eveniment de final de an.

Clubul FC Junior Botoşani are un an şi şapte luni de la înfiinţare şi deja sunt peste 130 de copii legitimaţi care se antrenează de două-trei sau chiar patru ori pe săptămână şi participă la turnee.

Augustin Ivaşcă, antrenorul clubului FC Junior Botoşani, spune că deşi a venit Moş Crăciun, activitatea nu s-a încheiat iar până la sfârşitul anului micii fotbalişti vor mai participa la un turneu. Este vorba de Cupa Moş Crăciun de la Suceava.

Pentru 2017, obiectivul clubului FC Junior este de a participa la cât mai multe turnee pentru a le oferi copiilor posibilitatea de căpăta experienţă şi de a creşte în valoare.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad