Connect with us

Sport

FC Botoşani – Poli Iaşi 1-3. L. Grozavu: Golofca se jură că nu a făcut mare lucru

Published

on

leo-grozavu

Leo Grozavu este foarte dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi în meciul cu Poli Iaşi şi pune acest eşec pe seama lipsei de valoare a unora dintre elevii săi. În schimb, el nu a mai avut nimic de reproşat brigăzii de arbitri.

“E destul de greu de vorbit după un asemenea rezultat şi la o asemenea prestaţie. Trebuie să ni le asumăm, nu avem ce face. Al doilea joc acasă în care jucăm cu doi oameni în minus. Dacă la meciurile trecute avem scuza că poate am fost dezavantajaţi în mod flagrant, de data asta … Nu am văzut faza cu Golofca, el se jură că nu a făcut mare lucru, a fost eliminat. S-a creat şi o psihoză, toată lumea când vine la Botoşani parcă vine pe un alt tărâm, se aşteaptă ca toată lumea să sară la gât, să lovească. Din păcate îi avem pe cei doi siamezi care iau cartonaşe roşii. Iaşiul a ajuns prima oară la poarta noastră în minutul 23. La primul şut din lovitură liberă am primit gol. Al doilea, penalty. Am încercat să facem şi nişte schimbări în echipă, să mai venim cu sâmge proaspăt. Avem jucători care nu trec prin cea mai bună formă. Am încercat cu alţii dar nici ăştia nu au avut prea mult succes. Mergem înainte, vom vedea ce se va întâmpla în iarnă”, a declarat Leo Grozavu, adăugând:

„Suntem un club mic care nu are posibilităţi să aducă jucători de valoare. Transferăm şi noi ce putem, cum putem. Când toată lumea era super entuziasmată, visa pe la play-off, la cupe europene, am spus că ne-am depăşit un pic condiţia în anumite momente. Din păcate nu avem un golgheter sau cel pe care îl avem nu reuşim să-l folosim. La ultimul meci în care a jucat, Fulop a dat două pase de gol. E greu să dai gol fără un golgheter. Necâştigând de atâtea etape, jucătorii şi-au pierdut încrederea. Ne-au ieşit jucători importanţi din echipă, nu avem cu cine să-i înlocuim. Îţi trebuie lideri în teren care să tragă echipa după ei”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )