Connect with us

Administratie

Patinoarul de la Cornişa a fost finalizat. VEZI cum arată GALERIE FOTO-VIDEO

Published

on

patinoar-cornisa-15

Patinoarul din Parcul de Agrement Cornişa a fost finalizat iar în cursul zilei de astăzi, peste 100 de copii şi adulţi din municipiul Botoşani au avut ocazia să-l testeze.

Reprezentanţii primăriei şi constructorul au deschis porţile la patinoar pentru a putea testa gheaţa. Cu toţii au fost foarte încântaţi de ceea ce au văzut şi de condiţiile existente la acest patinoar.

“Am dat drumul astăzi la o serie de probe, să vedem cu se exloatează gheaţa, dacă nu sunt probleme. Constructorul a făcut tot efortul pentru a apropia această lucrare. În proporţie de 99% este finalizată. De acum putem începe demersurile pentru recepţia acestui obiectiv. Aşteptăm finalizarea lucrărilor la canalizare pentru a putea recepţiona şi celelalte obiective din zona Cornişa. Avem un sistem de climatizare adecvat, avem tribune, sistemul de sonorizare este compatibil şi vom putea face inclusiv spectacole la un standard ridicat. În dotarea patinoarului avem 150 de perechi de patine dar mai avem încă 200 la sala polivalentă. Capacitatea patinoarului este de 150 de patinatori dar ar putea intra chiar mai mulţi”, a declarat Eugen Ţurcanu, director DSPSA Botoşani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad