Connect with us

Administratie

Soluții de urgență cerute de CJ pentru sala inundată de la Spitalul Mavromati

Published

on

birta-spital

În urma problemelor apărute la Spitalul Județean Mavromati, unde o sală de operații a fost inundată, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, i-a convocat astăzi, la discuții, pe reprezentanții constructorului care a executat lucrarea, pe cei ai proiectantului cât și pe reprezentanții Spitalului Județean.

“Este cunoscut faptul că nu se întamplă pentru prima dată un astfel de incident. Și în urmă cu câteva luni s-a întamplat același lucru. Este inadmisibil ca după o asemenea investiție să apară aceste probleme cu repetiție și să fie periclitată activitatea în sala de operație” , a declarat vicepreședintele CJ, Dorin Birta.

În cadrul întâlnirii s-a stabilit un grafic de proceduri, prin care se va identifica, de catre proiectant și constructor, cauzele care au dus la producerea acestor evenimente nedorite. Funcție de rezultatele analizei făcute, se vor lua măsurile de remediere impuse.

Am pus în vedere tuturor factorilor implicați în acest proiect că nu vom accepta ca situația să se mai repete. Am cerut ca deficiențele ce vor fi constatate să fie rezolvate în cel mai scurt timp. Factorii responsabili de cele întâmplate vor suporta toate cheltuielile de remediere”, a completat vicepreședintele Dorin Birta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad