Connect with us

Evenimente

Dosar penal deschis după ce poliţiştii au găsit peste 250 de litri de băuturi spirtoase fără documente, într-un depozit din Botoşani

Published

on

masina politie noaptea

Ieri, 07 decembrie, poliţiştii din municipiul Botoşani, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – I.P.J. Botoşani au acţionat pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a normelor legale de comerț.  Acţiunea s-a desfăşurat pe raza municipiului Botoşani.

În intervale orare prestabilite, au fost legitimate 107 persoane şi au fost controlaţi 36 de agenţi economici şi 32 de producători.

Poliţiştii au constatat 40 de fapte contravenţionale, fiind aplicate sancţiuni în cuantum total de 10.700, cele mai multe pentru încălcarea normelor legale de comerţ.

De asemenea, în timpul efectuării controalelor, a fost depistat A.M. de 41 de ani, din municipiul Botoșani, care deţinea, în incinta unui depozit comercial,  255 de litri băuturi spirtoase, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori marcaje false, a peste 200 litri băuturi spirtoase, urmând a se propune soluţie procedurală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )