Connect with us

Administratie

RĂZBOIUL dintre Ţurcanu şi Cosmin Andrei se mută în instanţă. „Merg foarte des la Poliţie”, „Este un individ foarte periculos, extrem de răzbunător”

Published

on

eugen-turcanu-cosmin-andrei

Eugen Ţurcanu şi Cosmin Andrei continuă războiul început în urmă cu mai bine de patru ani. Între timp, cei doi nu se mai mulţumesc doar declaraţii jignitoare ci au trecut la reclamaţii şi ameninţări cu procese.

În şedinţa de Consiliu Local de astăzi, viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că Eugen Ţurcanu i-a făcut o nouă plângere şi că la finalul anchetei îl va acţiona în judecată pe rivalul său.

„Merg foarte des la poliţie pentru că domnul Ţurcanu mi-a făcut plângere atât mie cât şi familiei mele. Sunt convins că această plângere se va soluţiona ca precedenta şi vă atrag atenţia că în Codul Penal este inducerea în eroare a organelor de anchetă. Dacă această plângere va fi soluţionată cu clasare, vă voi da în judecată”, a afirmat Cosmin Andrei.

Eugen Ţurcanu nu a negat acuzaţiile lui Cosmin Andrei ci a declarat că este un răspuns la acţiunile din ultimii ani ale viceprimarului.

„Este libertatea lui de a face plângeri. Poate a uitat că doi ani m-a terorizat, atât pe mine cât şi pe familia mea. Am fost dat afară de două ori, mi-a dat tot felul de sancţiuni, am fost purtat prin tribunale. Dumnealui este un individ foarte periculos, extrem de răzbunător şi oricine are de-a face cu el, îl sfătuiesc să se ferească şi să treacă de partea cealaltă a drumului”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad