Connect with us

Politica

Cristian Achiţei: Vama Racovăţ va fi o prioritate pentru parlamentarii PNL

Published

on

vama racovat

Candidaţii PNL la alegerile din 11 decembrie promit redeschidearea punctului vamal Racovăţ. Cristian Achiţei, candidat PNL la Camera Deputaţilor, a declarat că judeţul Botoşani are nevoie de toate cele trei puncte vamale şi că se pot atrage mulţi bani europeni în următorii ani.

„Nici la ora asta, punctul de frontieră Racovăţ nu este deschis. Un eşec al guvernării PSD. Acea zonă suferă din punct de vedere economic. Aceasta va fi o prioritate pentru parlamentarii PNL de Botoşani. Toate cele trei puncte de trecere a frontierei să fie puse în valoare şi să putem lua bani europeni pe proiecte transfrontaliere”, a declarat Cristian Achiţei care a mai lansat un atac la adresa social democraţilor, acuzându-i că au blocat din 2014 şi până acum fondurile europene.

„La Consiliul Judeţean, încă din 2014 am stabilit un traseu de drum strategic care a fost aprobat. De la Şipote la Rediu, Rediu-Răuseni-Călăraşi, Răuseni-Todireni-Albeşti-Truşeşti-Dîngeni-Hăneşti, inclusiv cu legătura spre Mihălăşeni. Toate tronsoanele de drum pentru care au ieşit oamenii în stradă sunt incluse în drumul strategic. Dacă aveam ghidurile din 2014, acum lucrurile stăteau altfel. Singurii care au blocat fondurile europene au fost cei de la PSD”, a adăugat Cristian Achiţei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad