Connect with us

Cultura

“Cântec de Crăciun” în interpretarea copiilor și tinerilor cu și fără dizabilități din județul Botoșani

Published

on

afis-spectacol

Centrul de Zi pentru copii cu nevoi speciale ,,Șansa Mea” din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, organizează miercuri, 14 decembrie 2016, începând cu ora 17.00 la sala Teatrului ,,Mihai Eminescu” din incinta ,,Casei Tineretului” spectacolul intitulat ,,Cântec de Crăciun”.

Acesta aduce în atenția comunității copii și tineri cu și fără dizabilități, diferiți și totuși la fel. Se vor întâlni pe aceeași scenă și vă vor invita să pătrundeți în atmosfera sărbătorilor de iarnă, provocându-vă, deopotrivă, să priviți abilitatea din spatele dizabilității, să apreciați efortul și apoi rezultatele și să participați la conștientizarea faptului că dizabilitatea face parte din experiența umană.

Spectacolul de colinde, tradiții și obiceiuri de iarnă va fi susținut de o parte dintre copiii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii cu nevoi speciale ,,Șansa Mea” Botoșani coordonați de către instructorii de educație: Alina – Teodora Botezatu, Adriana Jalbă, Larisa – Dorina Radeș și Loredana – Monica Tronciu. Lor li se vor alătura: membrii Corului ,,Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” ce activează sub bagheta dirijorului Gabriel Corolea și elevii din Asociația Culturală ,,Comorile Luncii” Botoșani coordonați de doamnele profesor Elena Tănasă și Otilia Sîrghi, dar și elevi de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani coordonați de doamnele profesor Cristina Ivănescu și Alina Dumbrăvanu. De asemenea, în calitate de invitate, vor fi prezente Oana Tăbultoc, Mariana Ichim și Iustina Irimia – Cenușă. Evenimentul va fi prezentat de către actrița Ana – Maria Chelaru. Intrarea este liberă.

Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale ,,Șansa Mea” Botoșani oferă copiilor cu dizabilități neuromotorii din județul Botoșani îngrijire, terapie de grup, terapii specifice și asistență medicală. Intervenția se extinde și asupra familiei; părinții sunt consiliați în vederea depășirii situațiilor de criză cu care se confruntă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad