Connect with us

Sport

Brilliant Taekwondo Botoşani a cucerit 30 de medalii la ultima competiţie din acest an FOTO

Published

on

brilliant-presedintele-federatiei-romane-de-taekwondo-wtf

În week-end-ul trecut s-a desfășurat în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu, ultima competiție din acest an, „Trofeul Bolinit-Vale”, care a adunat la start 22 de cluburi cu peste 260 de participanți. La această competiție Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu 14 sportivi la toate probele de concurs : Kyorugi (Luptă), Poomsae (Forme) și Speed-Kick (lovituri viteza la manechin).

Brilliant Taekwondo a fost cel mai bun club din această competiție obținând Locul I în Clasamentul General pe Echipe, cu un număr mic de sportivi în comparație cu alte cluburi participante. Pe lângă acest rezultat major, clubul botoşănean a obținut și Locul I la categoria de vârstă Seniori, Locul II la categoria de vârstă Juniori mici și Locul II la categoria de vârstă Cadeți. Toate aceste trofee nu ar fi putut fi posibile fără performanțele individuale ale sportivilor legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club care au reușit să obțină 30 de medalii din care 9 de aur, 14 de argint și 7 de bronz, fiecare sportiv reușind să obțină cel puțin o medalie, după cum urmează :

Locul I : Andreea IGNAT (2 medalii),Andreea Corduneanu (2 medalii), Diana MATEI (2 medalii), Gabriel DÎRVARIU, Alberto GANFIUC, Denis MATEI;

Locul II : Sidonia PAVEL (3 medalii), Alberto GANFIUC (2 medalii), Gabriel DÎRVARIU (2 medalii), Iuliana ZAHARIUC,  Alexandru CIUCLEA, Alexandru MAXIM, George HOBJILĂ, Ionuț SÂRBU,Mario TOFAN șiDenis MATEI.

Locul III : Alexandru CIUCLEA, Florin SURUGIU, Mario TOFAN, Andreea CORDUNEANU, Alexandru MAXIM șiAndreea IGNAT.

„Mă bucur că am reușit să terminăm anul obțințând marele trofeu la ultima desfășurare sportivă din calendarul competițional intern, fapt ce demonstrează că toate rezultatele foarte bune din acest an nu au fost doar o întâmplare. Doresc să îî felicit pe toți sportivii pentru rezultatele obținute. Le mulțumesc instructorilor, arbitrilor, conducătorului de delegație, părinților și susținătorilorimplicați în activitatea Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, fără de care nu am fi putut acumula aceste rezultate deosebite. Vine o perioadă de pauză competițională, în care vom munci să evoluăm pentru a ne autodepăși în următorul an. Așteptăm toți prietenii noștri sâmbătă, 10 decembrie de la ora 13.00 la sala noastră de antrenament pentru festivitatea de final de an unde vor fi premiați sportivii cu cele mai bune rezultate.”, a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.

Sursa: Comunicat de presă

taekwondo corduneanu-andreea-taekwondo brilliant-radu-valahu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )