Connect with us

Politica

Marian Munteanu anunţă de la Botoşani: Vreau să le iau banii. Le-am cerut un milion de om

Published

on

marian-munteanu-botosani

Marian Munteanu, liderul studenţilor din Piaţa Universităţii în anii 1989-1990, în prezent preşedintele ARD (Alianţa Noastră România), a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani că a demarat un proces în care le va solicita daune tuturor celor care l-au acuzat că a colaborat cu securitatea.

„În măsura în care sunt unii atât de naivi încât să-i creadă pe idioţii ăia, asta-i viaţa. CNSAS a dat un verdict în unanimitate. I-am dat în judecată, am procese suficiente şi o să câştigăm o grămadă de bani. Nu dau doi bani pe toate trăncănelile legate de CNSAS. (…) Iliescu a făcut toată debandada asta. Dacă îl crede lumea pe Iliescu, să trăiască cu Iliescu. Ăştia au dărămat ţara, au pus-o pe butuci, am pierdut sute de miliarde de euro şi despre ce vorbesc ei acum? Nu cumva hârtia a semnat-o ăsta? Avem timp de prostii”, a spus Marian Munteanu, adăugând:

„Lista e lungă. Am luat câţiva scaieţi reprezentativi la nivel mare politic cum ar fi Tăriceanu, Nicolae Manolescu, Monica Macovei, Remus Cernea, ăsta e mâna a patra. Pus aşa ca să fie tot spectrul. De la PSD vreo doi. Şi vreo 40 de slugi. Vreau să le iau banii. Le-am cerut un milion de om. De lei, sunt patriot. (…) Se adună nişte milioane bune. Mă gândesc la orfelinatul de la Valea Plumbului, la nişte biserici, spitale pentru copii. Fapte bune, caritabile. Nu-mi trebuie pentru mine. Am cu ce trăi. După alegeri o să avem timp, facem procesele, le luăm banii. Totul decurge conform graficului”.

marian-munteanu-piata-universitatii-foto-rtv marian-munteanu1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad