Connect with us

Sport

ASA Tg. Mureş – FC Botoşani. Cinci absenţe importante pentru Leo Grozavu

Published

on

fc-bt-greu-grozavu-lorand-fulop

După paru meciuri în care a obţinut doar două puncte, FC Botoşani merge la Tg. Mureş pentru a-şi trece în cont o nouă victorie. Atât antrenorul Leo Grozavu cât şi jucătorii consideră că FC Botoşani are forţa de a câştiga în Ardeal şi de a se menţine în apropierea play-off-ului.

“Ţinând cont cont de ultimul rezultat al lor, au un moral bun, au câştigat în deplasare. De fiecare dată când joacă cu noi, adversarii au stare bună, sunt pregătiţi. Mergem la Tg. Mureş încrezători chiar dacă la noi a fost o săptămână grea, am suferit, suferim în continuare, avem jucători absenţi. Am lângă mine doi mânji care abia aşteaptă să intre în echipă. Va fi o partidă dificilă împotriva unei echipe cu jucători valoroşi dar care suferă ca echipă pentru că au trecut şi ei prin tot felul de probleme. Şi penalizarea pe care au avut-o. Meciul va fi dificil. Un campionat imprevizibil, rezultate neaşteptate”, a spus Leo Grozavu care va avea probleme în alcătuirea primului 11 deoarece are foarte mulţi absenţi.

“Avem multe absenţe venite în urma unui joc pe teren propriu. Am suferit foarte mult la jocul de acasă. Am jucat din trei în trei zile, nu era în planul nostru să jucăm cu oameni în minus, efort suplimentar, am pierdut jucătorii pentru următorul joc. Am ieşit cu Bordeianu accidentat care sper să revină măcar din iarnă. A făcut un RMN. Din primele estimări are probleme la ligament şi s-ar putea să fie nevoie de operaţie. Oricum trebuie să stea imobilizat măcar patru săptămâni. Mai lipsesc Miron, Elek şi Golofca, toţi suspendaţi. Istvan Fulop încă nu poate începe antrenamentele”, a mai precizat tehnicianul botoşănean.

Chiar dacă FC Botoşani are multe absenţe, obiectivul rămâne câştigarea celor trei puncte. În partida de la Tg. Mureş vor avea şansa să joace ceilalţi jucători tineri din lot precum Tîrnovan, Moruţan, Greu sau Lorand Fulop.

Răzvan Greu , mijlocaş FC Botoşani: “Îmi doresc să joc acasă și îmi doresc să facem un joc bun și să câștigăm. Trebuie să avem ambiție bună. Avem mulți absenți, dar cei care vor intra trebuie să fie foarte ambiționați că merită să joace. Mi-aș dori să joc acasă, vă dați seama, dar important este să câștigăm cele trei puncte și să ne apropiem de Play-Off. Am mulți prieteni acasă și îi sun pe toți. Ei clar o să se apare și o să meargă pe contraatac, dar sunt sigur că noi vom reuși să câștigăm. N-am avut șansă până acum. Nu m-am supărat deloc, chiar m-a ambiționat și am muncit mai mult la antrenamente”.

Lorand Fulop, atacant FC Botoşani: “Nu mă gândesc acum la faptul că nu am jucat o lună, două. Nu am asta în cap. Dacă o să mă bage antrenorul sunt pregătit psihic. Nu o să mă gândesc că nu am jucat. O să alerg cât pot și o să-mi fac treaba. Cu siguranță va fi un meci greu, pentru că ASA-ul se apără toate meciurile și e greu să-i desfaci, dar cum nu ne-a intrat în meciurile cu Steaua si Gaz Metan, o să ne intre acum toate. Dacă o să câștigăm cu Târgu Mureș eu spun că va fi o săptămână reușită. Cu siguranță pornim cu prima șansă. Avem o echipă mai valoroasă. Ei, așa cum sunt, joacă din plăcere. Au un moral bun acum că am învins la Chiajna, dar sper să băgăm mingea în poartă. Mie nu mi-a lipsit Istvan, pentru că am mai trăit fără el ani buni. A lipsit echipei”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad