Connect with us

Politica

VIDEO. 1000 de liberali merg mâine la Iaşi la un miting al Moldovei: Ne propunem să facem un front comun astfel încât să ne impunem proiectele şi să fim ascultaţi de Bucureşti şi Uniunea Europeană

Published

on

pnl-liberali

Liderii PNL Botoşani au organizat o conferinţă de presă în stradă, ocazie cu care au anunţat că nu mai accept promisiunile PSD-ului şi că mâine vor pleca în număr mare în Iaşi pentru a participa la un miting al Moldovei.

“Este o conferinţă de presă inedită. Am ales astăzi să fim mult mai mulţi, foarte mulţi tineri, în zona zero a judeţului Botoşani. Nu se mai poate să mergem în continuare cu această ipocrizie a PSD-ului care povesteşte într-una despre măriri de salarii ilegale şi care îşi permit să povestească că indiferent de ce se va întâmpla, dumnealor vor merge mai departe cu aceste salarii chiar dacă nu respect legea. Să afirme la infinit că tăiem pensiile şi salariile, noi cei de la PNL. Să afirme la infinit că noi nu suntem de acord cu anularea celor 102 taxe. Noi am votat aceste tăieri de taxe. Nu putem sta la infinit să fim arătaţi cu degetul ca fiind cea mai săracă zonă din Europa. Nu putem sta la infinit să fim arătaţi cu degetul că suntem cei mai izolaţi din Europa şi nu putem sta la infinit sub această demagogie şi pomană electorală pe care o fac cei de la PSD. Noi ne-am adunat astăzi aici să transmitem un mesaj clar că Botoşaniul se ridică, Moldova se ridică. Mâine, aproximativ 1000 de botoşăneni, de simpatizanţi PNL, se vor deplasa la un miting la Iaşi unde vor fi peste 15.000 de persoane în Piaţa Unirii. Vom pleca în jurul orei 14.00 iar la 17.00 va începe această manifestare a Moldovei. Noi ne propunem ca toţi cei din Moldova să facem un front comun astfel încât să reuşim să ne impunem proiectele şi să fim ascultaţi de Bucureşti şi Uniunea Europeană. Să reuşim să ridicăm această zonă”, a declarat Costel Şoptică, prim-vicepreşedinte PNL Botoşani şi candidat la Senat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad