Connect with us

Sport

VEDETELE FC Botoşani vor să plece în iarnă. “Şi-au exprimat dorinţa de a pleca, pentru că sunt nemulţumiţi”

Published

on

fc botosani cantonament gura humorului antrenamente9

FC Botoşani se va despărţi în iarnă de mai mulţi jucători de bază. Deja unii dintre ei, aflaţi în ultimele şase luni de contract, şi-au exprimat intenţia de a pleca în această iarnă. Printre ei se numără Matulevicius, Dimitrov, Iliev, Astafei sau Vaşvari.

“Nu am stat de vorbă personal cu ei. Există tot felul de zvonuri. Sunt jucători care îşi doresc să meargă în altă parte, la alt nivel. Sunt jucători care îşi doresc o altă remuneraţie financiară. E clar că nu poate clubul să le satisfacă dorinţa. Nu avem ce face. Nu putem lucra cu jucători nemulţumiţi. Sunt tot felul de factori care au influenţat rezultatele. Noi ne-am dus mult din entuziasm. Mergem în continuare, încercăm să scoatem cât mai mult posibil din cele trei jocuri rămase”, a declarat Leo Grozavu.

“Mai mult ca sigur vor fi modificări, dar mai mult la plecări decât la veniri. Sunt băieţi care şi-au exprimat dorinţa de a pleca, pentru că sunt nemulţumiţi. Eu nu pot fi fericit, nu aş vrea să plece. Eu aş fi vrut să rămân cu ei. În unele momente antrenorii renunţă la jucători. Acum însă jucătorii renunţă la antrenori. Vedetele echipei şi cei care sunt plătiţi şi mai bine vor să plece. Îşi doresc altceva. Matulevicius, Astafei, Dimitrov, Iliev, Istvan Fulop, Gabi Vaşvari, doar nu o să plece Golofca, Greu sau Lorand. Ei abia aşteaptă să plece ceilalţi ca să joace. Sfatul meu este ca ei să rămână pentru că la Botoşani încă e linişte şi se poate face treabă. Stăm până la vară şi pe urmă mai vedem. Vara e altceva, iarna e mai dificil”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad