Connect with us

Administratie

Momente JENANTE la Botoşani. Au folosit ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI pentru campanie electorală GALERIE FOTO

Published

on

ziua-nationala-a-romaniei-2016-botosani-56

Ziua Naţională a României a fost marcată şi la Botoşani, cu o serie de manifestări care au debutat în jurul orei 9.00 în Centrul Istoric al municipiului. Temperatura scăzută şi faptul că organizatorii nu au mai programat o paradă la fel de spectaculoasă ca în anii precedenţi, au făcut ca numărul celor care asistă la manifestări să nu mai fie la fel  de mare.

În schimb, numărul politicienilor a fost unul record. Aflaţi în campania electorală, membrii partidelor politice au umplut Centrul Istoric iar candidaţii au dat din coate pentru a ajunge în primul rând şi pentru a fi văzuţi de alegători. După o slujbă a soborului de preoţi şi discursul prefectului, a urmat un moment cu adevărat jenant. Organizatorii au invitat să ia cuvântul o parte dintre parlamentarii botoşăneni care sunt şi candidaţi la alegerile din 11 decembrie. Prin discursul lor, aceştia nu au ratat ocazia de a le transmite un mesaj politic şi de a încerca să mai câştige nişte voturi. Din păcate, personaje de care nu am auzit în ultimii patru ani şi despre care nu ştim să fi făcut ceva pentru Botoşani, precum Liliana Mincă sau Corneliu Popescu, au avut ocazia să ţină discursuri de ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI şi să proifite pentru a-şi face campanie electorală.

Manifestările din Centrul Istoric s-au încheiat cu depunerile de coroane şi o scurtă paradă a angajaţilor din MApN şi MAI.


Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )