Connect with us

Sport

FC Botoşani – Gaz Metan 0-0. L. Grozavu: „Avem arbitri fricoşi şi care nu ştiu la ce se gândesc când arbitrează. Când eşti Orbuleţ, nu ai cum să vezi”

Published

on

leo-grozavu

FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş poate fi trecut pe lista lungă a meciurilor în care principalul actor de pe teren a fost arbitrul. Deşi meciul nu a fost unul dificil de arbitrat, centralul Marius Avram a fost depăşit total, a făcut multe greşeli şi a avut aceeaşi atitudine arongantă pe care o are el de obicei.

La finalul partidei, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani şi-a exprimat nemulţumirea vis-a-vis de maniera de arbitraj.

„Meci nebun. Prima repriză destul de ternă, a doua repriză cu multe evenimente. Chiar şi cu un om în minus am încercat să atacăm, ne-am creat situaţii, ocazii. Cunoşteam foarte bine jocul Gazului, se aşează pe două linii şi încearcă să contraatace periculos. În repriza a doua s-a deschis jocul şi era normal. Dacă ieşeau la joc de la început, era alt joc. Am avut spaţii exploatate de jucătorii noştri dar nu am avut dramul ăla de şansă pentru a câştigat jocul. Nu a fost să fie. Jucătorii au făcut efort, etapa următoare mergem cu deficit de lot. La prima vedere, accidentarea lui Bordeianu e destul de gravă. Păcat, ca de fiecare dată mai intră în ecuaţie şi domnii arbitri care iar au avut multe greşeli. Arbitrul a avut faza sub control la primul cartonaş. Miron a fost mai isteţ decât Llullaku, l-a scos de sub traiectorie, i-a luat mingea s-a trezit să fluiere el fault. În niciun campionat din lumea asta, în afară de România, unde avem arbitri fricoşi şi care nu ştiu la ce se gândesc când arbitrează. În faza premergătoare a fost fault la Golofca. Când eşti Orbuleţ, nu ai cum să vezi”, a declarat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad