Connect with us

Sport

FC Botoşani – Gaz Metan 0-0. Cr. Pustai: „Să ai câte două cartonaşe roşii… Nu am văzut niciun fault dur”

Published

on

cristi pustai

Cristi Pustai a revenit la Botoşani, de această dată din postura de adversar. Revenirea nu a fost una prea plăcută deoarece s-a ales cu doi jucători suspendaţi, unul accidentat şi a rămas fără fundaş central pentru următorul meci.

Cristi Pustai s-a arătat şi el surprins de maniera de arbitraj a lui Marius Avram care a făcut tot posibilul pentru a fi personalul principal al meciului.

„Astăzi am avut şi şansă, am avut şi ghinion. Llullaku putea să fie decisiv. Ne bucurăm ambele echipe că am luat câte un punct dar am luat cu sacrificii prea mari pentru un joc cu o agresivitate în sensul bun al cuvântului. Să ai câte două cartonaşe roşii… Nu am văzut niciun fault dur. Din păcate avem probleme la meciul următor. Am pierdut doi jucători care puteau să joace fundaşi centrali iar al treilea a ieşit accidentat. În acest moment nu am fundaşi centrali pentru meciul cu Dinamo. Până la urmă am păstrat şirul de meciuri fără înfrângere. Ca să rămânem sus ne trebuiesc puncte. Deja trebuie să ne gândim la meciul cu Dinamo care este decisiv”, a declarat Cristi Pustai care a mai spus că situaţia de la Gaz Metan nu este una foarte bună din punct de vedere financiar, că sunt restanţe şi că jucătorii nu au prime.

„Gaz Metan şi FC Botoşani sunt asemănătoare. Şi la Botoşani am avut acele patru victorii consecutive pe final de an, pe urmă ne-am visat în play-off, am avut trei meciuri pe care le-am pierdut cu toate ghinioanele acelea. Am plecat acasă, la o echipă pe care am lăsat-o în momentul în care am plecat la Pandurii. Am promovat şi am salvat echipa din colaps. Acum suntem într-o insolvenţă care e la modă în Liga I, suntem neplătiţi de ceva vreme. Avem o echipă cu o disciplină tactică şi de vestiar, oameni educaţi, muncitori. Am adus înapoi jucători cu care am lucrat mai demult, oameni care au avut încredere că vom plăti mai mult la obiectiv. Am stabilit de la început să nu dăm prime de joc. Ştiam că o să urmeze o perioadă grea şi este bine să nu-i minţi pe jucători şi să le spui că se autofinanţează. Din bonusul care vine de la televiziune, poţi plăti şi bonusul de performanţă”, a mai spus Cristi Pustai.

În momentul de faţă, Gaz Metan Mediaş este pe loc de play-off iar Cristi Pustai speră să încheie returul în primele şase echipe chiar dacă formaţia pe care o pregăteşte nu poate juca în cupele europene.

„În cupele europene este bine să te duci pregătit. Este o afacere, sunt văzuţi jucătorii, le creşte cota dar dacă ajungi în grupe. Dacă nu, pierzi ciclul de pregătire din vară, încerci să aduci jucători, schimbi contracte, creşti cheltuielile. E important să meargă echipele care pot gen Astra, Steaua. Sunt singurele care au demonstrat. Noi ne dorim să fim în play-off. Dacă nu putem participa în Eiuropa League, nu participăm”, a mai precizat antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad