Connect with us

Sport

18 medalii cucerite de botoşăneni la„Cupa Tornado“ – FOTO

Published

on

real-taekwondo-4

Ziua de 26 noiembrie2016 a fost antrenantă pentru o parte din membri clubului CS Real Taekwondo Team Botoșani. Aceștia au participat  la Competiția Națională „CUPA TORNADO“ la TAEKWONDO WTF care s-a desfășurat la Sala de sport din localitatea Tg. Mureș, la compețiția de taekwondo WTF la Kyeorugi (luptă).

Au fost prezenți la această competiție peste 300 de sportivi de la 22 de cluburi de profil din țară. Clubul nostru a fost reprezentat de 24 de sportivi care au obținut 18 medalii individuale și la Clasamentul general pe echipe au obținut locul I.

Medaliații cu aur:

Radiș Andy, Grădinaru Adina, Breșug Irinciuc Anastasia, Vamanu Andrei, Giurgiu Teodora;

Medaliați cu argint:

Marin Răzvan, Șocarici Darius, Toma Denis, Iacob Iustina, Ihorov Daria, Maftei Marian, Ghițun Maria, Roman George, Miron Ema, Mreană Lucia;

Medaliați cu bronz:

Marin Bianca, Toma Andrei, Ghițin Denis.

„Reușim ca de fiecare dată să obținem performanțe prin prestarea bună a sportivilor noștri. În ciuda extenuărilor din acest an competițional, prin eforturile sportivilorși a părinților acestoraClubul nostru se clasează pe prima poziție aClasamentul general pe echipe la nivel național până în prezent.“

Participarea la Competiția Națională „CUPA TORNADO“ la Taekwondo WTF face parte  din proiectul de finanțare neramburabilă cu Consiliului Județean Botoșani „Educație și sănătate prin Taekwondo WTF – disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani“.

Președinte-antrenor, Nicolae PASNICIUC

Sursa: Comunicat de presă

real-taekwondo-5 real-taekwondo-3 real-taekwondo-2 real-taekwondo-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad