Connect with us

Administratie

Şedinţă extraordinară de CJ pentru împărţirea banilor

Published

on

consiliul judetean alegeri presedinte (24)

În urma rectificării bugetare făcute săptămâna trecută de guvern, judeţul Botoşani va primi aproape 39 de milioane de lei din care 80% se vor împărţi de către Direcţia de Finanţe iar 20% de către Consiliul Judeţean.

Costică Macaleţi, preşedintele CJ Botoşani, a declarat că va convoca o şedinţă extraordinară în care se va supune spre aprobare proiectul cu privire la alocarea banilor către primării. Nefiind bani alocaţi către drumuri, el este convins că nu vor exista dispute în cadrul şedinţei.

„După ce primim în mod oficial, vom face o şedinţă de îndată care va presupune repartizarea sumelor în funcţie de necesităţi. Noi avem o regulă trecută prin norme, pentru ce anume putem da banii. Nu sunt bani pentru drumurile judeţene. De obicei acolo sunt discuţiile. Avem nişte criterii foarte clare pe care le vom respecta. Nu este nevoie de o consultare a primarilor. Am cerut ca fiecare UAT (UNITATE ADMINISTRATIV TERITORIALĂ) să-şi trimită necesarul”, a declarat Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad