Connect with us

Sport

Steaua – FC Botoşani 0-0. Primul punct cu roş-albaştrii

Published

on

FC Botosani - Steaua 0-2 (49)

FC Botoşani a plecat în capitală fără mari speranţe. Fără niciun punct obţinut în meciurile cu Steaua, FC Botoşani a făcut deplasarea cu gândul de a obţine maxim un punct.

Faptul că FC Botoşani nu şi-a propus prea multe, o arată şi echipa trimisă în teren de Leo Grozavu, fără Vaşvari, Golofca sau Willie şi fără un vârf de careu. Tehnicianul botoşănean şi-a propus să atace Steaua cu Sg. Popovici, Herghelegiu, Astafei şi Roman iar asta s-a văzut în prima parte a meciului când roş-alb-albaştrii nu i-au dat prea mari emoţii lui Stăncioiu. Nici Laurenţiu Reghecampf nu a început partida cu titularii dar echipa sa şi-a creat două ocazii de a marca în minutele 29 şi 43 dar la pauză scorul a fost 0-0.

La pauză, Reghecampf face prima schimbare, îl trimite în teren pe Adi Popa iar jocul bucureştenilor se schimbă, pun presiune la poarta lui Iliev şi au câteva oportunităţi de a deschide scorul. În minutul 54, Reghecampf îi trimite în teren şi pe Boldrin şi De Amorim dar botoşănenii trec peste începutul mai slab de repriză şi reuşesc să joace mai avansat şi să ţină mingea departe de poarta lui Iliev.

În minutul 68, Boldrin şutează din marginea careului dar îl remarcă pe Iliev iar după un minut Golofca iese la rampă, driblează doi stelişti, şutează dar Stăncioiu prinde.

Grozavu îl scoate pe Popovici şi îl trimite în teren pe Elek, semn că spera la marcarea unui gol în poarta lui Stăncioiu. În minutul 75, botoşănenii au o şansă de a marca dar Victoraş Astafei a demonstrat încă o dată că este departe de forma pe care o avea în sezonul trecut. Cu zece minute înainte de final, Leo Grozavu îşi epuizează schimbările. În scoate pe Roman şi îi trimite în teren pe Vaşvari, semn că 0-0 este un rezultat foarte bun. În minutul 83 Vaşvari are şansa golului, şutează din marginea careului dar mingea este blocată. Trei minute mai târziu, Golofca scapă pe contratatac, şutează la colţul lung dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Stăncioiu.

În minutul 90, Steaua are o şansă de gol. Enache centrează dar Adi Popa şi Tudorie nu reuşesc să împingă mingea în poartă. În prelungirile meciului, botoşănenii au prins curaj şi au stat mai mult în jumătatea de teren a steliştilor dar s-a terminat 0-0 iar FC Botoşani reuşeşte să obţină primul punct în faţa celei mai titrate echipe din România.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad