Connect with us

Evenimente

Candidații social democrați au arătat angajaților din fabricile municipiului Botoșani ce va face PSD la guvernare

Published

on

ciofu-campanie-electorala

PSD își asumă prin programul de Guvernare promovat la nivel național ca peste 4 ani România să fie tratată ca țara cu avantajul unei forțe de muncă bine plătite.

Când PSD a fost la guvernare am avut creștere economică iar românii au dus-o mai bine. Ținta noastră este să reducem numărul celor aflați în zona de sărăcie și să aducem o mare parte dintre aceștia în ceea ce numim clasa de mijloc. Ne adresăm în primul rând celor care muncesc, care își câștigă pâinea prin muncă cinstită și care în prezent sunt prost plătiți pentru ceea ce lucrează, resimțind pe bună dreptate un sentiment de discriminare în raport cu ceilalți cetățeni europeni. Le-am arătat celor cu care ne-am întâlnit programul nostru și le-am spus ce măsuri vom lua: creșterea salariului minim cu 40%, 56% creșterea medie a veniturilor, reducerea impozitelor și a birocrației. Eliminarea a 102 taxe am votat-o deja în parlament, dar PNL împreună cu Iohannis și Cioloș au atacat măsura la Curtea Constituțională”, a declarat deputatul PSD Tamara Ciofu.

PSD propune un program de creștere a productivității muncii, cu două componente: investiția în tehnologie și investiția în capitalul uman. Toate măsurile propuse în programul de guvernare al PSD au la bază același model economic aplicat în timpul Guvernului Ponta: creșteri de salarii și pensii, scăderea TVA, investiții în școli și spitale și reabilitarea drumurilor.

E clar ca actualul model nu mai merge. România trebuie să investească masiv în infrastructură și în fabrici noi, în producție. Nu mai putem doar să vindem și de multe ori ce produc alții. Ne trebuie capacități de producție noi și aici în Botoșani, pe lângă investițiile private. PSD consideră că și statul poate juca un rol prin realizarea Fondului Suveran de Investiții propus de noi în programul de guvernare și prin susținerea afacerilor noi deschise de tineri, dar și prin investiții în IT și industria alimentară. Prioritatea PSD la Guvernare este crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite. Le-am spus celor cu care am discutat că obligația mea e să ajut tinerii și voi face tot ce ține de mine dacă voi ajunge în Parlament pentru a impune programe de ucenicie și stagii profesionale care să le dea o meserie cu care să se poată angaja pe un salariu decent de la 2.000-2500 lei în sus aici în Botoșani, nu în străinătate”, a declarat Răzvan Rotaru candidat al PSD Botoșani pentru Camera Deputaților.

Comunicat de presă la comanda PSD Botoșani. Cod unic mandatar financiar: 11160007

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad