Connect with us

Sport

Astăzi ora 20.30: Steaua – FC Botoşani

Published

on

FC Botosani - Steaua 0-2 (47)

FC Botoşani va întâlni în această seară, în deplasare, liderul Ligii I la fotbal şi totodată una dintre reprezentantele României în Europa League. Până acum, Steaua s-a impus în toate meciurile jucate cu FC Botoşani şi porneşte ca favorită în partida din această seară.

Echipa lui Leo Grozavu nu traversează cea mai bună formă. Are două înfrângeri consecutive cu CFR Cluj şi FC Voluntari iar jocul nu mai este la fel de spectaculos ca în prima parte a campionatului când Fulop&Co marcau multe goluri. În momentul de faţă, FC Botoşani este pe locul 7 cu 23 de puncte, 7 victorii, 2 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri, 23 de goluri marcate şi 17 primite. Steaua are cu zece puncte mai mult decât FC Botoşani iar cu o victorieîn această seara s-ar distanţa faţă de Gaz Metan, Craiova şi Viitorul, echipele aflate pe locurile 2, 3 şi 4.

Partida dintre Steaua şi FC Botoşani va fi arbitrată de Adrian Comănescu din Rm. Vâlcea, iar asistenţi vor fi Valentin Avram din Bucureşti şi Ciprian Danşa din Oradea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad