Connect with us

Evenimente

Pompierii au stabilit cauza incendiului din această dimineaţă

Published

on

incendiu-apartament-botosani-22

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au efectuat o anchetă în urma incendiului din această dimineaţă, de pe strada Mihail Kogălniceanu.

“Am fost solicitati pentru interventia in cazul unui incendiu produs la un bloc. In momentul sosirii la locul interventiei am constatat ca incendiul se manifesta violent la etajul patru cu propagare la bunurile din intreaga locuinta. In imobil se aflau si doua persoane, proprietara care a incercat sa monteze o butelie la aragaz, cu arsuri de gradul III-IV pe maini si pe fata. 

Persoana a fost predata colegilor de la ambulanta si transportata la spital. Incendiul nu a pus probleme datorita faptului ca s-a intervenit prompt. Au fost evacuate din bloc circa 15 persoane din bloc si interventia a fost limitata la circa cinci minute pentru inlaturarea efectelor negeative”,  a declarat Narcis Jachel, seful Detasamentului de Interventie ISU.

Mai citeşte: Panică într-un bloc din municipiul Botoşani. Două persoane au ajuns la spital în urma unui incendiu GALERIE FOTO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad