Connect with us

Sport

Steaua – FC Botoşani. L. Grozavu: “Jocul nostru îmi dă încredere pentru viitor”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani va întâlni duminică seară, de la ora 20.30, liderul Ligii I şi totodată cea mai titrată echipă din fotbalul românesc. De la promovarea în Liga I, FC Botoşani nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în confruntările cu Steaua iar înaintea meciului de duminică este cotată cu şanse mici de a produce vreo surpriză.

„La acest meci nu le spun nimic pentru că motivaţia există la fiecare. La orice meci trebuie să existe motivaţie, cu atât mai mult când joci cu echipa de pe primul loc, echipă titrată, club titrat. E greu de vorbit înaintea unui asemenea meci. Poate să fie un avantaj pentru noi dar aşa însă cum arată istoria întâlnirilor directe e clar că suntem victime sau  am fost. Sper să fie cât mai lungă istoria dintre Steaua şi Botoşani, suntem una dintre echipele cele mai noi în prima ligă”, a declarat Leo Grozavu.

Chiar dacă FC Botoşani vine după două eşecuri consecutive cu CFR Cluj şi FC Voluntari, Leo Grozavu este optimist şi spune că jocul echipei sale îi dă încredere.

“Jocul nostru îmi dă încredere pentru viitor. Eu sper ca odată cu jocul bun să vină şi rezultatele. Nu sepoate la infinit să joci bine şi să pierzi. Am avut ghinion cu cei de la Voluntari şi sper să nu se mai întâmple în partidele viitoare. În viaţă există o lege a compensaţiei. Să nu uităm unde eram şi ce ne-am propus la începutul campionatului. Ne-am depăşit oarecum condiţia iar acum suntem într-un moment de echilibru. Nu s-au terminat şansele pentru a accede în play-off. Trebuie să joace cineva şi în acest play-out. Mergem înainte, avem o echipă de construit, jucători tineri. În vară au plecat jucători importanţi, nu am făcut investiţii. Încercăm să prezentăm un fotbal cât mai bun, lumea ne apreciază pentru ceea ce facem”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad