Connect with us

Evenimente

Persoane fără adăpost găsite pe străzile municipiului Botoşani

Published

on

razie-politia-locala

În ultima perioadă, poliţiştii locali au continuat acţiunile de identificare a persoanelor fără adăpost aflate în municipiul Botoşani şi transortarea acestora la Unitatea de Primiri Urgenţe sau la centrul de noapte.

În data de 13.11.2016, patrula Poliţiei Locale a identificat pe strada Ion Pillat nr. 15,  o persoană de sex masculin care era în stare de şoc hipotermic datorită temperaturilor scăzute. În urma verificărilor s-a constatat că persoana se numeşte D. Gheorghe, din Dorobanţi, fiind cunoscut ca persoană fără adăpost. A fost solicitată de urgenţă ambulanţa prin apel 112 pentru transportarea acestuia la Spitalul Judeţean.

În data de 13.11.2016, orele 19:05 patrula auto s-a deplasat în zona de agrement Cornişa, unde un lucrător Urban – Serv a sesizat faptul că sub un pod, sunt două persoane fără adăpost. La faţa locului au fost identificate persoanele, dar din păcate au refuzat categoric acordarea de îngrijiri medicale şi conducerea la Centrul de Noapte pentru găzduire, pe motiv că stau foarte bine acolo unde au fost găsite.

În data de 16.11.2016, ora 13:05 patrula auto „Mobilul” a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană fără adăpost doarme în faţa unei scări de bloc de pe strada General Gheorghe Avramescu nr. 30. La faţa locului a fost identificat numitul M. Radu din municipiul Botoşani, în vârstă de 48 de ani. Persoana în cauză nu a solicitat îngrijiri medicale şi nici nu a dorit să fie cazat la Centrul de Noapte.

În data de 17.11.2016, orele 08:40 patrula Poliției Locale s-a deplasat în zona de agrement „Cornişa”, unde au fost identificați R. Mihai în vârstă de 43 din comuna Albeşti sat Coştiugeni şi G. Doina în vârstă de 53 de ani din municipiul Botoşani,fiind persoane fără adăpost. Din cauza temperaturilor scăzute, femeia a solicitat de urgenţă servicii medicale. Persoana a fost preluată de echipajul medical şi transportată la UPU pentru îngrijiri de specialitate. Împreună cu un lucrător al „Urban Serv”, numitul R. Mihai au curăţat zona de resturi menajere şi alte obiecte ce au fost colectate de-a lungul timpului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad