Connect with us

stiri

Drogat găsit de Poliţia Locală în parcul Mihai Eminescu

Published

on

politia-locala-tana-drogat

În seara zilei de 22.11.2016 orele 18.55, patrula poliţiei locale Botoşani a surprins pe numitul D. E. D., în vârstă de 20 ani din Cătămărăşti, în parcul Mihai Eminescu din municipiu, care prezenta un comportament ciudat, lipsa echilibrului, starea confuză şi monologul au atras atenţia poliţiştilor şi a cetăţenilor aflaţi în trecere.

Pentru identificare şi verificare a fost condus la sediul Poliţiei Locale, unde au fost găsite asupra sa un număr de trei „doze” de substanţe psihoactive şi o ţigară pregătită a fi consumată cu deliciul plăcerilor oprite.

Tânărul a recunoscut că este un fidel consumator şi are senzaţii ce nu le poate descrie, iar după ieşirea din starea euforică nu are dureri de cap, ca după o beţie cruntă.

Procurarea dozelor este una simplă, prin internet sau la orice grup de tineri poţi întreba şi eşti îndrumat pentru o „clipă de fericire” . Costurile nu sunt mari, cu numai 10 lei obţii doza împachetată cu grijă într-un staniol, iar la trei doze una este gratuită.

Emanuel nu a necesitat intervenţie medicală de specialitate fiind predat la Poliţia Municipiului Botoşani pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad