Connect with us

stiri

COMUNICAT. Marius Budăi: „Programul PSD pentru pensionari prevede creșterea punctului de pensie și reducerea taxelor”

Published

on

grafic_crestere_punct_pensie

PSD este singurul partid care a prezentat în campania electorală un model economic care poate susține o creștere sănătoasă a pensiilor din România.

Celelalte partide s-au rezumat la a face promisini, fără însă a arăta de unde vor avea bani pentru a le pune în aplicare. Mai mult, fostul Director al Casei de Pensii Botoșani, Marius Budăi, actual candidat pe listele PSD la Camera Deputaților spune că cei care au tăiat pensiile în timpul Guvernării domnului Emil Boc vin acum să copieze toate măsurile propuse de PSD pentru pensionari.

Văd că cei care au tăiat pensiile în timpul domnului Emil Boc sunt acum pe listele PNL. Mă așteptam la puțină reținere din partea lor, dar văd că ne copiază măsurile pe care le propunem noi pensionarilor. Diferența dintre noi și ei e că noi arătăm și de unde vom finanța aceste creșteri”, a declarat Marius Budăi.

Acesta a arătat că există trei surse principale care vor aduce venituri suplimentare la Bugetul de stat: investițiile din fonduri europene, cele prin Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții și, nu în ultimul rând, investițiile din mediul privat care vor fi încurajate prin măsurile de relaxare fiscală prezentate de PSD. Toate aceste investiții sunt însoțite de taxele aferente care se vor constitui ca venituri la Bugetul de stat și vor putea susține creșterile de pensii.

Marius Budăi a mai arătat că acest model economic al PSD și-a mai demonstrat eficiența în perioada Guvernării Ponta, când pensiile tăiate de PDL (azi PNL) au fost reîntregite, iar punctul de pensie a fost majorat de la 732 lei în 2012, la 830 lei în 2015.

Comunicat de presă la comanda PSD Botoșani. Cod uni mandatar financiar: 11160007

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad