Connect with us

AGRICULTURA

COMUNICAT DE PRESĂ. Ionică Nechifor: „Cerem respect pentru producătorul român”

Published

on

nechifor ionica

O ASTFEL DE  ATENȚIONARE ( atenționarea UE privind Legea 150 din 2016 ce modifică legea 321 din 2009), DETERMINĂ TOATE FORȚELE FERMIERILOR ROMÂNI  SĂ SE UNEASCĂ!!!!

UE devine sperietoare pentru fermierii români? De ce? Cine se teme de potențialul agriculturii din România?  .

Poate ar fi bine să preluăm noi, organizațiile profesionale, negocierile cu CE  și să rezolvăm ceea ce nu au rezolvat  cei care au  salarii  la Bruxelles de mii de euro. Dacă  nu sunt în stare să apere interesele fermierilor români, pentru ce mai stau în fotoliile călduțe de la Bruxelles?

Sper ca persoanele ce au fost trimise în Parlamentul UE , să nu  acționeze  în interesul grupurilor bine ancorate financiar și mai puțin pentru fermierul român.

Solicităm ferm reprezentanților României, să rezolve această situația neplăcută   și să protejeze produsele românești pe piața internă .

Nu putem accepta să devenim o țară importatoare și consumatoare de produse alimentare străine, în timp ce fermierul român este umilit prin afișarea produselor la colțul străzilor .

Dacă este nevoie, organizăm un protest în fața Parlametului European, mesajul nostru trebuie auzit de la mică distanță  , ce vine de la mare depărtare   observ că nu este luat în considerare.

Prin această lege nr.150 din 2016, ce modifică Legea 321 din 2009, nu am făcut altceva de cât să dăm posibilitatea producătorilor români să vândă produsele în condiții umane și consumatorului, alternativa de a consuma produse  românești, pentru  o alimentație sănătoasă, fără a periclita acele produse de calitate din import .

CEREM RESPECT PENTRU PODUCĂTORUL ROMÂN, ORIUNDE PRODUCE PE TERITORIUL ROMÂNIEI !!!

Secretar General ROMOVIS

Ing. Ionică NECHIFOR

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad