Connect with us

Administratie

Coşmarul chiriaşilor căminului Textila nu s-a încheiat. E.ON ar putea sista din nou gazul dacă nu se respectă eşalonarea

Published

on

camin-textila

Chiriaşii căminul Textila au stat mai bine de o săptămână în frig şi există riscul ca situaţia să se repete dacă persoanele cu datorii nu vor veni să le achite. Reprezentanţii E.ON au acceptat o eşalonare a datoriilor dar dacă această eşalonare nu va fi respectată în mod sigur vor sista din nou gazul.

Reprezentanţii societăţii Locativa şi asociaţiei de proprietari au luat decizia de a debranşa trei locuinţe care au acumulat datorii foarte mari.

florinel-gornea„Măsurile deja au fost luate prin blindarea caloriferelor la cele trei locuinţe cu datorii foarte mari. Cu părere de rău, nu le vom da drumul decât în momentul în care vor achita debitele restante către asociaţia de proprietari. De data asta nu mai acceptăm eşalonări. S-au făcut eforturi foarte mari pentru a se achita o parte din debitul înregistrat la acest cămin. Cu intervenţii şi cu ajutorul celor de la E.ON s-a reuşit o eşalonare a datoriilor. În momentul acesta nu mai este o datorie foarte mare dar trebuie achitată în trei luni. Deja o săptămână a trecut. În cazul în care nu vom respecta această eşalonare, punctul termic va fi debranşat de la furnizarea gazului. În momentul acesta mai sunt 103 milioane de lei vechi datorii”, ne-a spus Florinel Gornea, directorul SC Locativa SA, care a adăugat:

„Sunt persoane care nu plătesc chirie, au probleme medicale, dar nu se poate să nu plătească măcar utilităţile, respectiv, căldura, apa rece şi apa caldă”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad