Connect with us

Administratie

Primăria apelează la sponsori pentru manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă

Published

on

iluminat sarbatori iarna (2)

Primăria municipiului Botoşani a început pregătirile pentru manifestările care vor avea loc în luna decembrie. Primarul Cătălin Flutur susţine că o parte din bani vor fi alocaţi din bugetul municipalităţii dar în acelaşi timp a apelat şi la firmele aflate în topul realizat de Camera de Comerţ.

„Propunem Consiliului Local un program pentru sărbătorile de iarnă. Organizarea revelionului în stradă. Proiectul este aproape similar cu cel de anul trecut. Vom aloca o sumă de la buget. Nu ştiu dacă trebuie să fie focuri de artificii de 22.000 de lei ca anul trecut, se poate face şi cu 11.000 de lei. La fel şi cu scena. Vrem să ne rămână bani pentru artiştii care vor veni. Este o sarcină pe care a primit-o un viceprimar”, a declarat primarul Cătălin Flutur, adăugând:

„Am dat drumul la o serie de invitaţii către agenţii economici. Am acum o situaţie mai clară, cine a performat şi cine nu în judeţul Botoşani. Sunt nişte topuri făcute. I-am luat pe toţi cei din top şi le-am trimis o rugăminte din partea noastră să sponsorizeze aceste acţiuni. Nu doar domnilor respectivi ci şi celor care au contracte cu primăria. Datele problemei s-au schimbat. Mare parte din cheltuieli nu se pot face decât din sponsorizări. Fasolea cu cârnaţi o vom face doar dacă găsim agenţi economici sau cetăţeni care doresc să sponsorizeze primăria”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad