Connect with us

Administratie

Încep lucrările la sala de atletism a LPS Botoşani. Investiţia este de peste 2 milioane de lei

Published

on

sala-atletism

Compania Naţională de Investiţii a emis ordinul de începere a lucrărilor la sala de atletism a Liceului cu Program Sportiv Botoşani. Este vorba de o investiţie care depăşeşte 2 milioane de lei iar lucrările vor fi executate de firma Victor Construct.

„Pe data de 7 noiembrie am primit ordinul de începere al lucrărilor la sala de atletism care aparţine de Liceul cu Program Sportiv. Este o investiţie a CNI-ului (Compania Naţională de Investiţii) în valoare de 2.207.000 lei. Lucrarea va fi executată de Victor Construct+Nord Poiect. Este un lucru important în ceea ce priveşte lumea sportului din Botoşani. Vorbim de o sală pentru atletism care se va construi în incinta Liceului cu Program Sportiv, pe o aria construită de 1304 metri, cu 10 piste de alergare, zonă amenajată cu groapă de nisip pentru săritura în lungime, sala de forţă, vestiare, cabinete medicale şi o tribună cu circa 100 de locuri”, a declarat Cătălin Flutur.

În plus, Primăria Botoşani va continua investiţiile în baza sportivă de la LPS, investiţii care au demarat cu un teren sintetic şi o pistă de atletism.

„Suntem în grafic şi cu pista exterioară a Liceului cu Program Sportiv. O investiţie de aproape 700.000 de lei din care anul acesta au fost alocaţi în jur de 200.000 de lei. Anul viitor vom asigura restul banilor”, a adăugat primarul municipiului Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )