Connect with us

Administratie

30 milioane de euro pentru a înlocui rablele Eltransului şi calea de rulare

Published

on

tramvai sinadistrusa920

Primarul Cătălin Flutur insistă pentru proiectul privind modernizarea transportului local şi spune că municipiul Botoşani va avea la dispoziţie 32 de milioane de euro.

Din aceşti bani urmează să fie înlocuită calea de rulare, să fie achiziţionate tramvaie noi şi de asemenea să fie modernizat un cartier din municipiu.

„Municipiul Botoşani are alocată suma de 32 de milioane de euro care înseamnă un proiect de regenerare urbană dar cu o prioritate absolută pentru zona de transport public local, singura care nu a beneficiat în ultimii ani de investiţii majore. Este un proiect gândit în strategia noastră de dezvoltare dar nu avea finanţare. Municipalitatea primeşte 32 de milioane de euro din care 80-90% din bani vor merge pentru rezolvarea transportului public local şi mai avem posibilitatea să alegem un cartier în care să investim”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

În plus, edilul susţine că va veni în Consiliul Local cu o listă de străzi pe care le propune să fie modernizate în următorii patru ani.

„Rămânem ferm hotărâţi să intrăm cu investiţii pe străzile nemodernizate din municipiu. Important este să putem face o sincronizare cu celelate lucrări de apă-canalizare. Să nu lucrăm de două ori. Voi propune Consiliului Local, pentru următorii patru ani, ce străzi din municipiul Botoşani vom moderniza, apă-canal şi astfaltare”, a mai adăugat primarul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )