Connect with us

Evenimente

Poliţişti chemaţi să rezolve conflictele dintre soţi, concubini sau fraţi

Published

on

politia locala1

Săptămânal, angajaţii Poliţiei Locale Botoşani sunt chemaţi să intervină pentru aplanarea unor conflicte între soţi, concubini, fraţi sau vecini. Agresorii fie sunt amendaţi, fie sunt conduşi la sediul IPJ ori la Spitalul de Psihiatrie.

Spre exemplu, în urma unui apel la 112 poliţiştii au fost sesizaţi să se deplaseze pe str. Drumul Tătarilor, unde numita C. Otilia reclamă faptul că soţul face scandal. În urma verificărilor, ambele persoane implicate în scandal au fost sancţionate contravenţional conform legii 61/1991.

În data de 07.11.2016, orele 22 : 30, patrula mixtă a fost anunţată că pe aleea Bucovina din Botoşani a avut loc un scandal într-o familie. Reclamanta a relatat faptul că între cei doi fii ai săi, în vârstă de 21 de ani şi respectiv 30 de ani,  s-a iscat o altercaţie, din cauza unor divergenţe şi discuţii contradictorii. La faţa locului, poliţiştii au constatat că unul dintre tineri era tăiat la mână şi au chemat o ambulanţă. Acesta a fost condus la UPU pentru îngrijiri medicale de specialitate şi ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie.

În data de 09.11.2016, orele 19:50, a fost preluat un apel 112 pe Aleea Amurgului, unde Elena C. reclama un scandal cu soţul în locuinţă. Poliţiştii l-au prelat pe bărbat şi l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie. De asemenea, a fost sancţionat contravenţional conform legii 61/1991.

În ziua de 10.11.2016 orele 16:10, un bărbat care locuiește pe strada Săvenilor a reclamat faptul că persoana ce trăiește cu el în concubinaj, face scandal în locuință. La fața locului, cele reclamate s-au confirmat, conflictul dintre cei doi a fost aplanat, iar femeia în vârstă de 40 de ani a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991 cu amendă în valoare totală de 300 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad