Connect with us

Evenimente

Florin Ţurcanu rămâne în arest la domiciliu. La următorul termen au fost citaţi alţi doi martori

Published

on

florinturcanu27febr

Florin Turcanu ramane in arest la domiciliu. Judecatorii Tribunalului Botosani au luat aceasta decizie, dupa ce au constatat ca temeiurile care au determinat luarea acestei masuri raman in vigoare.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel. “In temeiul art. 208 alin. 4 Cod procedura penala, art. 207 alin. 4 Cod procedura penala, constata ca subzista temeiurile ce au determinat luarea masurii arestului la domiciliu fata de inculpatul Turcanu Florin, incat dispune mentinerea masurii arestului la domiciliu, urmand a se proceda in continuare la o noua verificare conform art. 208 alin. 4 Cod procedura penala.

Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu drept de contestatie in termen de 48 ore de la comunicare”, se arata pe site-ul Tribunalului Botosani.

Pentru Florin Turcanu urmeaza un nou termen la Tribunalul Botosani, programat pe data de 6 decembrie 2016. In plus, la procesul care urmeaza au fost chemati la audieri Stefan Codau si Grigoreanu Elisei. Codau este fostul sofer al lui Turcanu de pe vremea cand acesta era preşedinte al CJ Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad