Connect with us

Sanatate

Camere video la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani

Published

on

camera-video-upu1

De cateva zile, Unitatea de Primiri Urgente Botosani a fost dotata cu un sistem de supraveghere video. Reprezentantii spitalului spun ca au fost montate 17 camere pentru a respecta legislatia in vigoare, avand in vedere ca de nenumarate ori politia a solicitat acest lucru intrucat holurile UPU au fost scena unor scandaluri provocate de pacienti sau apartinatorii acestora.

Camerele au fost montate in urgenta si pe casa lifturilor.

“Achizitia sistemului video amplasat in Unitatea de Primire Urgente s-a efectuat transparent cu anunt de publicitate in SEAP si pe site-ul spitalului. Valoarea initiala a contractului a fost de 40.000 de lei, firma castigatoare a oferit 34.000 de lei. Exista un server central care monitorizeaza tot timpul activitatea din Unitatea de Primire Urgente.  De foarte multe ori politia a venit si a solicitat imagini de pe camerele de luat vederi si unul din motivele pentru care s-au amplasat camere video a fost si la solicitarea politiei”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Conducerea spitalului are de gand sa extinda acest plan de supraveghere video si la nivelul sectiilor, functie de bugetul pe care il va avea la dispozitie.

upu-botosani camera-video-upu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad