Connect with us

Economic

O nouă lovitură pentru fostul preşedinte al CJ Botoşani. Au fost scoase la vânzare …

Published

on

turcanu

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani primeşte lovitură după lovitură. Judecat într-un proces în care procurorii îl acuză de spălarea banilor şi trafic de influenţă, Florin Ţurcanu mai primeşte încă o lovitură.

În cursul zilei de astăzi, când Florin Ţurcanu a avut un nou termen al procesului un lichidator judiciar din Iaşi a anunţat scoaterea la vânzare a bunurilor firmei SC Poieniţa SRL, care aparţie familiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

Este vorba de o cladire industriala utilizata ca brutarie, evaluate la 104.388 lei echivaletul a 23.000 euro, valoarea de pornire a licitatiei fiind de 88730 lei. Această clădire este în satul Dracşani com. Suliţa, jud. Botoşani.

De asemenea, lichidatorul a scos la vânzare o serie de bunuri mobile precum: utilaje tehnologice (panificatie), cuptor, dospitor, masina de feliat, masina de modelat divisor, – malaxor, cantar, caruciar paine, autoturism Opel Combo, autoturism Dacia, masina de presat, masina de ambalat manuala. Toate aceste bunuri au fost scoase la licitatiei cu preţul de 44.713,40 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad