Connect with us

Politica

Lucian Trufin, candidatul primarilor PSD: Voi fi în fiecare zi la uşa guvernului, la uşa ministerelor pentru a aduce cât mai mulţi bani în mediul rural

Published

on

psd-federovici-macaleti-trufin-lupascu-birta

Primarul comunei Vlăsineşti a intrat în bătălia electorală pentru alegerile parlamentare urmând să figureze pe lista PSD la Senat. Acesta a declarat că are o listă de priorităţi şi că va încerca să susţină proiectele primăriilor din judeţul Botoşani.

“Sunt în poziţia de candidat pentru că am demonstrat timp de zece ani cât am fost primar că se poate, că ştiu ce trebuie făcut cu fondurile europene, că am fost şi sunt dedicat dezvoltării teritoriului rurar botoşănean. Mă duc în parlament cu teme clare, vreau să susţin problemele şi necesităţile fermierilor. Într-un judeţ cu o populaţie majoritară în mediul rural şi cu o suprafaţă agricolă, agricultura poate fi motorul economiei judeţene. Voi fi în fiecare zi la uşa guvernului, la uşa ministerelor pentru a aduce cât mai mulţi bani în mediul rural. Mulţumesc colegilor primari care m-au susţinut şi sunt convins că împreună vom reuşi”, a declarat într-o conferinţă de presă Lucian Trufin, candidat PSD la Senat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad