Connect with us

stiri

COD PORTOCALIU ÎN JUDEŢUL BOTOŞANI. Risc de inundaţii în mai multe comune, copaci rupţi şi 200 de case fără curent electric

Published

on

apa-inundatii

Vântul şi ploaia au început să creeze probleme în judeţul Botoşani. Deja autorităţile locale şi judeţene sunt în alertă pentru că râurile şi pârâurile au ajuns la cota de inundaţii şi există riscul ca apa să ajungă în gospodătiile oamenilor.


În momentul de faţă, reprezentanţii ISU Botoşani monitorizează râurile Miletin, Buhai şi Baseu dar risc de inundaţii este şi pe alte râuri. Primarul comunei Dîngeni a convocat comitetul local pentru situaţii de urgenţă şi a făcut apel la cetăţeni să semnaleze orice problemă.

“Rog cetatenii comunei Dangeni sa ne informeze daca apar situatii dificile! Va aduc la cunostinta ca am convocat comitetul local pentru situatii de urgenta pentru data de astazi 13.11.2016 ora 16.00. Comuna Dangeni se afla sub cod portocalii de atentionare meteorologica, vant, lapovita si ninsoare. Posibile inundatii pe raul Jijea zona sat Strahotin, paraul Banul, precum si alte parauri situate pe raza comunei. In caz ca apar situatii dificile va rog sa apelati la nr. de tel. 0760666632”, a postat Cătălin Rotundu pe pagina personal de facebook.

Potrivit reprzentanţilor ISU Botoşani, până acum au intervenit pentru înlătura copacii căzuţi în Baisa, Ripiceni, Frumuşica şi municipiul Botoşani. De asemenea, la Ripiceni, 200 de gospodării au rămas fără energie electrică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad