Connect with us

Administratie

O comună din judeţul Botoşani alocă peste 550.000 de euro pentru deszăpezire

Published

on

deszapezire 2015 municipiul botosani (4)

Primăria comunei Mihai Eminescu a scos la licitaţie serviciile de deszăpezire şi combatere a poleiului pe raza comunei Mihai Eminescu, judeţul Botoşani. Contractul se va încheia pe o perioadă de patru ani şi are o valoare estimată de aproape 560.000 de euro, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, serviciile de deszapezire se vor presta pe aproximativ 100,059 km de drumuri comunale si satesti /an pe care este necesara interventia in cadrul serviciilor de intretinere curenta pe timp de iarna.

Pentru a putea participa la licitaţii, firmele trebuie să fi avut cifra de afaceri globala în ultimii trei ani (2013, 2014, 2015) minim: 1.600.000 lei. De asemenea, operatorii economici participanti la procedura trebuie sa faca dovada experientei similare, respectiv sa dovedeasca faptul ca in ultimii 3 ani au prestat servicii similare obiectului contractului, in valoare cumulata de minim: 839.000 lei fara TVA.

În plus, firmele care doresc să participe la licitaţie trebuie să aibă: 3 utilaje cu lame frontale sau pluguri semipurtate tractoare de capacitate mare min 90CP, 1 utilaj cu plug frontal pentru strapungerea sulurilor de zapada tractor capacitate minim 200 cp, raspaditor de nisip sau tractor cu remorca de la 3 la 7 tone, capacitate peste 80 CP -1 utilaj,  buldoexcavator, incarcator frontal sau tractor cu cupa capacitate peste 90 CP -1utilaj, autogreder capacitate peste 150 CP, tractiune dubla, latime lama mediana 3500 mm -pentru actiuni doar la cerere cand cele existente nu fac fata -1utilaj şi utilaj pentru deszapezirea trotuarelor – turbofreza pentru trotuare min 8 CP doar actiune.

Licitaţia va avea loc pe 2 ianuarie 2017.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad