Connect with us

Administratie

O comună din judeţul Botoşani alocă peste 550.000 de euro pentru deszăpezire

Published

on

deszapezire 2015 municipiul botosani (4)

Primăria comunei Mihai Eminescu a scos la licitaţie serviciile de deszăpezire şi combatere a poleiului pe raza comunei Mihai Eminescu, judeţul Botoşani. Contractul se va încheia pe o perioadă de patru ani şi are o valoare estimată de aproape 560.000 de euro, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, serviciile de deszapezire se vor presta pe aproximativ 100,059 km de drumuri comunale si satesti /an pe care este necesara interventia in cadrul serviciilor de intretinere curenta pe timp de iarna.

Pentru a putea participa la licitaţii, firmele trebuie să fi avut cifra de afaceri globala în ultimii trei ani (2013, 2014, 2015) minim: 1.600.000 lei. De asemenea, operatorii economici participanti la procedura trebuie sa faca dovada experientei similare, respectiv sa dovedeasca faptul ca in ultimii 3 ani au prestat servicii similare obiectului contractului, in valoare cumulata de minim: 839.000 lei fara TVA.

În plus, firmele care doresc să participe la licitaţie trebuie să aibă: 3 utilaje cu lame frontale sau pluguri semipurtate tractoare de capacitate mare min 90CP, 1 utilaj cu plug frontal pentru strapungerea sulurilor de zapada tractor capacitate minim 200 cp, raspaditor de nisip sau tractor cu remorca de la 3 la 7 tone, capacitate peste 80 CP -1 utilaj,  buldoexcavator, incarcator frontal sau tractor cu cupa capacitate peste 90 CP -1utilaj, autogreder capacitate peste 150 CP, tractiune dubla, latime lama mediana 3500 mm -pentru actiuni doar la cerere cand cele existente nu fac fata -1utilaj şi utilaj pentru deszapezirea trotuarelor – turbofreza pentru trotuare min 8 CP doar actiune.

Licitaţia va avea loc pe 2 ianuarie 2017.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )