Connect with us

Sport

19 medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani la Cupa Armenopolis – FOTO

Published

on

cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-1

În acest weekend, Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Cupa Armenopolis – ediția a II-a, competiție ce s-a desfășurat în localitatea Gherla din județul Cluj. Clubul botoșănean a reușit să obțină două trofee în clasamentul pe echipe: Locul II la proba de Kyorugi (Luptă) și Locul II la proba de Speed-Kick (Întrecere de Lovituri-Viteză).

Aceste trofee nu ar fi putut fi obținute fără niște prestații deosebite din partea sportivilor apreciate de participanții la competiție. Așadar, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot format din doar 14 de sportivi care au reușit să obțină 19 medalii, din care 10 medalii de aur, 7 medalii de argint și 2 medalii de bronz după cum urmează :

Locul I : Corduneanu Andreea (2), Matei Diana (2), Pavel Sidonia, Botezatu Armand, Dîrvariu Gabriel, Ignat Andreea, Vornicu Ștefan și Matei Denis;

Locul II : Ganfiuc Alberto (2), Vizitiu Claudiu, Haleschi Marian, Haleschi Cătălin, Burlacu Rareș și Dîrvariu Gabriel;

Locul III : Ciuclea Alexandru și Botezatu Armand.

„Sunt bucuros că reușim să menținem ștacheta ridicată rămânând în elita cluburilor de profil din țară. Înca o dată am reușit să obținem rezultate mari cu puțini sportivi, aspect ce demonstrează că obiectivul nostru principal este dezvoltarea performanțelor sportivilor. Suntem într-o formă foarte bună și sunt sigur că ne vom menține la fel.” a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.

La această competiție, fiecare sportiv din delegația Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club a reușit să obțină cel puțin o medalie, la nivel general predominând medaliile de aur. În continuare, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club urmărește calitatea rezultatelor și nu cantitatea acestora.

cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-4 cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-3 cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad