Connect with us

Sport

19 medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani la Cupa Armenopolis – FOTO

Published

on

cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-1

În acest weekend, Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Cupa Armenopolis – ediția a II-a, competiție ce s-a desfășurat în localitatea Gherla din județul Cluj. Clubul botoșănean a reușit să obțină două trofee în clasamentul pe echipe: Locul II la proba de Kyorugi (Luptă) și Locul II la proba de Speed-Kick (Întrecere de Lovituri-Viteză).

Aceste trofee nu ar fi putut fi obținute fără niște prestații deosebite din partea sportivilor apreciate de participanții la competiție. Așadar, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot format din doar 14 de sportivi care au reușit să obțină 19 medalii, din care 10 medalii de aur, 7 medalii de argint și 2 medalii de bronz după cum urmează :

Locul I : Corduneanu Andreea (2), Matei Diana (2), Pavel Sidonia, Botezatu Armand, Dîrvariu Gabriel, Ignat Andreea, Vornicu Ștefan și Matei Denis;

Locul II : Ganfiuc Alberto (2), Vizitiu Claudiu, Haleschi Marian, Haleschi Cătălin, Burlacu Rareș și Dîrvariu Gabriel;

Locul III : Ciuclea Alexandru și Botezatu Armand.

„Sunt bucuros că reușim să menținem ștacheta ridicată rămânând în elita cluburilor de profil din țară. Înca o dată am reușit să obținem rezultate mari cu puțini sportivi, aspect ce demonstrează că obiectivul nostru principal este dezvoltarea performanțelor sportivilor. Suntem într-o formă foarte bună și sunt sigur că ne vom menține la fel.” a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.

La această competiție, fiecare sportiv din delegația Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club a reușit să obțină cel puțin o medalie, la nivel general predominând medaliile de aur. În continuare, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club urmărește calitatea rezultatelor și nu cantitatea acestora.

cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-4 cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-3 cupa-armenopolis-brilliant-taekwondo-2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )